ADAKAH ANDA MEMPUNYAI SIKAP INI!

Fokus

Hello dah hai

Misi saya ialah

Nak tunjukan kepada anda
bagaimana saya buat

Hingga mampu mendapat tempahan
setiap hari

Ini proses apa yang saya buat:

1: saya buat 1 page
2: saya buat iklan likes page
3: baru saya buat iklan promosi
4: untuk proses jualan saya guna strategi 4 I
5: Split test iklan
6: Tunggu order masuk

Macam mudah kan 🙂

Yup memang mudah jika buat

..Anda pasti akan bertanya

Mesti mahal course..

Ermm dari pengalaman saya lah kalau
seminar charga harga (3-4 Angka)

Tapi saya sudah rakam video
anda cuma perlu tonton sahaja

BERAPA HARGA!

Cuma RM37

Anda boleh guna kupon diskaun ini ==> TLJP10
(Jangan Tunggu Hingga Masa Tu Berhenti)

KENAPA MURAH??

Sebab suka saya lah (hihi), kalau nak charge mahal saya boleh
naikan harga bila-bila masa

Tapi saya nak buat kelainan

“More Value Less Price”

Boleh layari dan tempah di sini:
http://tukarlikejadipelanggan.com/course
http://tukarlikejadipelanggan.com/course
http://tukarlikejadipelanggan.com/course

Semoga bermanfaat.

#BelajarBisnesDanPemasaran #TukarLikeJadiPelanggan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *